Your cart is empty!
виж количката към каса
Поръчка общо:: 0.00лв.
Промоция!

Л-карнитин

L-Carnitine подпомага за редуциране на мазнините
➡ Увеличава енергията
➡ Най-чистата форма, клинично тестван
➡ Повишава клетъчната енергия

Л-карнитинът транспортира дълговерижните мастни киселини, като триглицеридите в митохондриите (енергийната електростанция на клетката), където те се оксидират, за да произвеждат енергия. Л-карнитинът е много популярна добавка, която увеличава издръжливостта и жизнеността.

olimp-l-carnitine-500-forte-plus-60caps.-1

Промоция !

при покупка на 2 опаковки

53.82 лв

при покупка на 3 опаковки

77.14 лв

39.00лв. 29.90лв.

ID: 1576
Какво представлява L-Carnitine?
L-Carnitine на Natrol подпомага постигането на максимална ефективност по време на тренировка, като стимулира организма да използва мазнините за източник на енергия. L-Карнитинът транспортира мастните киселини до центъра за изгаряне на мазнини в клетките (митохондриите), където те се преобразуват в енергия. Именно това негово свойство спомага за ускоряване процеса на топене на мазнини. Важно свойство на L-Карнитина е, че след преработването на мазнините, той спомага и за отстраняването на отпадъчните ненужни продукти извън клетъчните стени.
Самият L-Карнитин представлява естествено срещаща се аминокиселина, която изпълнява ключова роля в преработването на мазнините. За нейното производство е отговорна аминокиселината лизин. Витамините С, В6, ниацин и желязо са в пряка връзка с наличието на лизин в организма.
След обстойно проведени научни изследвания е установено, че L-Карнитинът активно съдейства за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система. Успешно предотвратява наслояването на млечна киселина в зоната на мускулните влакна, като по този начин ефективно намалява чувството за отпадналост, умора и тежест в крайниците.
Комбиниран с физически упражнения и здравословен хранителен режим, L-Carnitine осигурява оптимално количество енергия и издръжливост по време на избраната тренировъчна програма, целяща постигането на тяло без излишни мазнини.
  • Съдейства за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система
  • Ускорява метаболизма на мазнините
  • Подобрява издръжливостта по време на тренировка
  • Повишава ефективността на тренировъчния режим
  • Активира производството на енергия в организма
Начин на употреба:
Приемайте по 1 капсула, веднъж дневно, на празен стомах.